Strojne in elektro inštalacije

Podjetje Uninvest d.o.o. ima v svojem bogatem programu tudi storitev strojne in elektro inštalacije za vse tipe zgradb. Dolgoletne izkušnje naših strokovnjakov zagotavljajo kvalitetne storitve po zadnjih smernicah na tem področju. V našem programu ob ureditvi strojnih in elektro instalacij nudimo tudi strojne in elektro inštalacije v industrijskih objektih so vedno med najzahtevnejšimi, saj morajo zagotavljati podporo osnovni proizvodni tehnologiji, kot tudi distribucijo energije porabnikom. Potrebe po energiji pa so v veliki meri dokaj obsežne.


Smo zanesljivi in hitro odzivni, spoštujemo dogovore s strankami in se zato držimo zastavljenih rokov. Dolgoletne izkušnje so prispevale k naši natančnosti ter k odličnem razmerju med kvaliteto in ceno. Med delom se v celoti posvečamo strankam in njihovim željam, zato se ponašamo z velikim številom uglednih referenc. Nudimo izdelke z nizko porabo energije ter z željo po zmanjševanju vpliva na okolje nenehno  razvijamo nove rešitve in s pridom uporabljamo inovacije.
Ker je zadovoljstvo naših strank naše ključno vodilo, vsem strankam nudimo ogled in strokovno tehnično svetovanje pred izvedbo želenega projekta. Nato na podlagi ogleda in posvetovanja pripravimo primerno ponudbo, sledi izvedba projekta in po dogovoru tudi vzdrževanje. Vedno stremimo k cilju, da je naše delo opravljeno vrhunsko, prav zato nas naše zadovoljne stranke priporočajo drugim.
Posebno pozornost smo skozi vsa leta poslovanja namenjali razvoju in proizvodnji integriranih rešitev na področju ogrevanja in hlajenja. Komponente so med seboj v celoti usklajene, z združevanjem celotnega proizvodnega procesa pa zagotovimo dolgoletno zanesljivo delovanje. Usmerjenost k tehnološki odličnosti in osredotočenost na oblikovanje zagotavlja odlične uporabniške izkušnje pri zagotavljanju najviše stopnje udobja.
Naša izurjena ekipa poskrbi za vse vrst strojne in elektro inštalacije , pri katerih smo osredotočeni na kakovostno izvedbo opravljenih del ter spoštovanje vseh dogovorov in rokov. Poskrbimo lahko za projekte na ključ, ali pa vam priskočimo na pomoč pri izvedbi manjših del. Kos smo tudi zahtevnejšim izzivom in vam s pomočjo znanja in izkušenj pomagamo na najbolj optimalen način doseči energetsko varčnost. Delo izvajamo natančno in vam zagotovimo tudi kakovostno svetovanje o tem, katere rešitve so najbolj primerne za vaš objekt.
Poleg dolgoletnih izkušenj in vrhunskega strokovnega znanja je pedantnost ena od ključnih stvari pri vseh naših delih. Naučeni smo, da smo natančni, da poskrbimo za vse podrobnosti, da vedno dobro preverimo, ali vse deluje tako, kot mora. Nazadnje pa tudi lepo počistimo za seboj, tako da so naše stranke vsakič pozitivno presenečene.
Izrecno poudarjena skrb za zadovoljstvo strank je temelj vsakega sodobnega uspešnega podjetja, zato smo vsakomur od vas na razpolago za strokovni nasvet, ogled, izmenjavo idej ali pogovor. Pri našem delu uporabljamo številna sodobna specialistična orodja, tehnološke programe in dobro preverjene materiale priznanih proizvajalcev.

Vrhunska kakovost v vseh oblikah je namreč zaščitni znak, pomembna pa je tudi zaradi tega, da na koncu nihče nima prav nobenih dvomov. Tudi zato vam za vsak naš poseg nudimo ustrezno garancijo.
Poleg tega vsem klientom zagotavljamo hiter odzivni čas, za vas, naše stranke, smo v primeru nepričakovanih okvar na voljo in tovrstnim nujnim težavam običajno tudi damo prednost pred vsem ostalim delom.

Uninvest d.o.o. servisna služba ponuja in izvaja spodaj navedene dejavnosti kot so:

- strokovna pomoč pri svetovanju in montaži,
- telefonska pomoč,
- redno vzdrževanje,
 - izobraževanje naročnika za uporabo naših produktov

Strojne in elektro inštalacije

Tako smo pač naučeni in zato odgovorno stojimo za vsako našo storitvijo. Uspešno poslovanje podjetja  pa si poleg vrhunsko kakovostnih storitev zagotavljamo tudi z ugodnimi, strankam prijaznimi cenami. Ker gre za specifična in zelo zahtevna dela, za nas ni pomembno, da delamo kot po tekočem traku, ampak, da je vsako delo zaključeno na visoki kvalitetni ravni. Seveda pa po koncu del strank ne prepustimo samim sebi, ampak vam nudimo tudi redne kontrole, vzdrževanje in servisiranje vseh naprav oz. sistemov.

Vzdrževanje  strojne in elektro inštalacije objektov

Nudimo vam tudi popolno paleto storitev za celovito vzdrževanje objektov, ki se tičejo ogrevanja in ohlajenja ter električnih vodovodnih, strojnih, spletnih in ostalih napeljav. Redno in kakovostno vzdrževanje vsakega objekta je izjemno pomembno, saj se tako ohranja vrednost objekta, preprečuje se nastanek poškodb in okvar, s tem pa se tudi izogibamo nepredvidenim in običajno visokim stroškom popravil.

 

 • nys.png
 • cab.png
 • iveco.png
 • diesel.png
 • lombardi.png
 • tri.png
 • gtm.png
 • deutz.png
 • man.png
 • john.png
 • c.png
 • toro.png
 • lambo.png
 • cgm.png
 • penta.png
 • perkins.png
 • mtu.png
 • cplemo.png


Leta 1990 smo ustanovili UNINVEST
d.o.o. KOPER, da bi zadostili potrebam
organizacij v trenutkih, ko so odzivni
časi zelo kratki in je hitra intervencija
nujnost.

Uninvest d.o.o.
Kampolin 40
Lucija 6320 Portorož

Lokacija Google maps

Copyright Uninvest d.o.o. © 2018. Vse pravice pridržane. Avtor strani. O piškotkih na spletni strani