Gradbeno obrtniška dela

Izvajamo gradbeno obrtniška dela v dogovorjenih rokih.

Pokrivamo vse vrste gradbenih in obrtniških del, od gradnje nove hiše, do obnove vaše kopalnice. Odlikujeta nas spoštovanje dogovorjenih rokov in kvalitetna izvedba del.

Naša glavna prednost pred konkurenčnimi podjetji je, da pri nas dobite celostno storitev in to vse na enem mestu. Če se odločite za adaptacijo hiše, vam ni potrebno ločeno iskati arhitekta ali vseh posamičnih izvajalcev.

Izdelamo vam  popis - gradbeno obrtniška dela za vaš objekt ter naredimo projektantska ocena investicije, zaradi vaše lažje predstave o vaši investiciji.
Z dolgoletnim delom in zaupanjem smo združili strokovnjake različnih obrti. Na podlagi dolgoletnih izkušenj vam bomo svetovali, ob tem pa upoštevali vse vaše želje. Sledimo trendom, zato lahko pri nas naročite postavitev  hiše z vsemi inštalacijami, lahko vam zgradimo samo podstavek – klet. Gradimo ceste in objekte oskrbne infrastrukture.

Gradbena dela lahko razdelimo na več področij in sicer sem spadajo splošna gradbena dela, specializirano gradbeništvo. V to podskupino uvrščamo gradnjo posameznih delov stavb in inženirskih objektov ali pa samo pripravljalna dela za ta nameninštalacijska in zaključna gradbena dela.
Spekter del s področja gradbeništva, ki jih v podjetju  vsakodnevno opravljamo v Sloveniji in v tujini, je zelo širok.  Odlikuje nas hitra in kvalitetna izvedba najrazličnejših cestnih in infrastrukturnih objektov. Potrebno je poudariti, da pri vsaki vrsti gradbenih del z ustreznim logističnim in terminskim planom delovne sile in mehanizacije, ki je v danem trenutku na razpolago, težimo k uspešni in ekonomsko upravičeni realizaciji projektov. Potek splošnih gradbenih del je vedno v neposredni povezavi tudi s specifičnimi in ožje specializiranimi storitvami podjetja.  Šele celovita ponudba storitev s področja gradbeništva pa v težki ekonomski situaciji trga, ki v zadnjih desetih letih v večini primerov deluje po načelu najcenejšega ponudnika, omogoča hitro, kvalitetno ter celostno opravljanje del. V skladu z dolgoročno vizijo podjetja ki mora biti korak pred konkurenco in se s konstantnim vlaganjem v nadaljnji razvoj podjetja ves čas povečujeta tudi  obseg storitev, ki jih lahko nudimo v razmerah posameznega projekta in količina dela, ki ga lahko opravimo v krajšem času.

Popis del se naredi največkrat na osnovi projekta arhitekta - projektanta in je skupek posameznih vrst del iz gradbene in obrtniške stroke, katerega osnovni namen je prikazati investitorju čimbolj natančen in podroben opis potrebnih del za izgradnjo objekta in prikaz vseh stroškov posamezne investicije. Bolj natančen kot je popis, manj je odstopanj od pričakovane investicije.

Za manjše objekte in adaptacije, za katere investitor nima projekta, se zadeva premeri na licu mesta in upošteva želje naročnika.
Na podlagi teh podatkov se naredimo popis predvidenih del z oceno investicije. Popise del se posredujemo potencialnim izvajalcem, ki potem na istih osnovah izdelajo ponudbo. Tako boste prišli do bolj preglednih ponudb in lažje odločitve o izvajalcu.

Za energetsko sanacijo vašega objekta, vam izdelamo popis  - gradbeno obrtniška dela. Lahko sodelujemo z vami tudi pri pridobivanju ponudb, izdelamo vam primerjavo ponudb in vam glede na naše dolgoletne izkušnje svetujemo.

Izdelamo vam natančen popis - gradbeno obrtniška dela v dogovorjenem roku in tudi čim bolj natančen stroškovnik vaše investicije.

V Uninvest d.o.o. smo ponosni, da lahko danes našim strankam ponudimo izjemno pestro paleto različnih storitev. Pri nas dobite vse od  od priprave načrta pa do predaje ključev vašega novega sodobnega objekta z urejeno okolico. Pri tem vsem našim strankam zagotavljamo ugodne cene in hkrati tudi zelo kakovostno izvedbo vseh del iz naše ponudbe.



gradbeno obrtniška dela

 

Področje našega gradbeno obrtniška dela

ENERGETIKA
Kompleten inženiring od projekta do izvedbe strojnih in elektroinstalacij
ter sanacija in vzdrževanje obstoječih energetskih naprav (komprimiran
zrak, tehnični plini, gretje, prezračevanje s klimatizacijo, diesel agregati, bazenska tehnika).

TEHNOLOGIJA

Popravilo, vzdrževanje strojev in naprav ter dobava sklopov in
podsklopov posameznih naprav oziroma opreme, tehnologije, trgovin,
gostinskih lokalov, hotelov.

EKOLOGIJA

Generatorji na BIO - PLIN, filterske naprave.

PLOVILA
Jahte, plavajoči refulirni bagri, pogoni (Bow thruster).

DIESEL AGREGATI
Dobava, montaža, servis, rezervni deli.

MOTORNE ČRPALKE

Sprinkler sistemi.

NAMAKALNI SISTEMI
Za velike kmetijske površine, parke, nogometna in golf igrišča.

SPECIALNI MATERIAL
Marmor, granit in vse vrste keramike.

IMPORT-EXPORT
Možnost dobave in montaže uvožene opreme in tehnologije. Poslovne
partnerje imamo širom po Evropi.

SVETOVANJE (consulting)
Zajema vsa omenjena področja.

Uninvest d.o.o. servisna služba ponuja in izvaja spodaj navedene dejavnosti kot so:

strokovna pomoč pri svetovanju in montaži,
telefonska pomoč,
redno vzdrževanje,
izobraževanje naročnika za uporabo naših produktov.
Termovizija za diagnostiko napak

 

 

 • lambo.png
 • c.png
 • nys.png
 • toro.png
 • lombardi.png
 • cplemo.png
 • mtu.png
 • perkins.png
 • deutz.png
 • tri.png
 • cgm.png
 • john.png
 • iveco.png
 • penta.png
 • diesel.png
 • gtm.png
 • man.png
 • cab.png


Leta 1990 smo ustanovili UNINVEST
d.o.o. KOPER, da bi zadostili potrebam
organizacij v trenutkih, ko so odzivni
časi zelo kratki in je hitra intervencija
nujnost.

Uninvest d.o.o.
Kampolin 40
Lucija 6320 Portorož

Lokacija Google maps

Copyright Uninvest d.o.o. © 2018. Vse pravice pridržane. Avtor strani. O piškotkih na spletni strani